סלט צ'אטני-הודו על פוקצ' ה
המתכון צ'אטני-סלט הודו על פוקצ' ה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו את רוטב קיסר, זרעי שומשום, פוקאצ'ה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סלט הודו צ'אטני, סלט פסטה הודו צ'אטני, ו סלט הודו חמוציות-צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית.
הוסף טורקיה; לזרוק בעדינות מעיל.
חותכים כל חתיכת לחם בחצי אופקית. ריסוס לחתוך הצדדים של כל חתיכה עם ספריי בישול.
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד קלוי.
מורחים 1/2 סלט טורקיה כוס על כל חצי תחתון. למעלה עם פרוסות קישואים, פלפלים קלויים, תרד; רסס עם רוטב.
מורחים חרדל על חצאים העליונים של הלחם; מניחים על גבי כריכים.
חותכים כל כריך ל 4 טריזים.