סלט צד פיאסטה נטול גלוטן, וטבעוני תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 216 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת בצל ירוק, שמן קנולן, תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו סלט שעועית שחורה ותירס-סלט מקסיקני חריף / תוספת, סלט בצד, ו סלט פיאסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים אורז לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את התירס, השעועית, הבצל והג ' לפנוס. בצנצנת עם מכסה צמוד, שלבו את שאר החומרים; לנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים אורז לתערובת תירס.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
אפונה גויה®
3
מוסיפים רוטב וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.