סלט צנון חורף
סלט צנון החורף נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. גשו לסופר וקנו צנון אבטיח, מלח ים, תפוח פוג'י ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק צנון חורף קוריאני (מו גוק), סלט Musangchae, Daikon (צנון לבן), כמו קימק צנון קוריאני, ו סלט דייקון / סלט צנון עם רוטב שזיפים יפני (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מקלף 5 ספונים או מקלף ירקות, לגלח גדילים ארוכים מ דייקון עד שיש לך על 1/2 כוס. שמור שאריות צנון לשימוש נוסף.
בקערה קטנה, להקציף יחד חלב, שמנת חמוצה, 2 כפות. רוקפור, מלח ופלפל (או לשים את החומרים האלה בצנצנת ליטר ולנער במרץ).
מחלקים ירקות בין 4 צלחות סלט.
מקשטים בצנוניות, בתפוח ובגבינה שנותרה.
הפוך קדימה: ההלבשה, מכוסה ומקורר, עד 1 שבוע.