סלט קינואה בגינה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וטבעוני? סלט קינואה בגינה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 334 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קינואה, קליפת לימון, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקינואה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קינואה כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. נסו סלט ירקות גן קינואה, סלט גן כמעט מפורסם (חקיין גן זית), ו סלט גינה במרינדה / הכנת גינה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מבשלים ומערבבים קינואה על אש בינונית-גבוהה 3-5 דקות או עד קלוי.
מוסיפים מים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, מכוסים, 12-15 דקות או עד שנוזל נספג.
בינתיים, בסיר גדול, להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס ואפונה; מבשלים, לא מכוסים, 2-4 דקות או סתם עד שהם רכים.
הסר ירקות ומיד ירידה לתוך מי קרח.
להוסיף שעועית ירוקה; לבשל 3-4 דקות או עד פריך-מכרז.
הסר שעועית ושחרר לתוך מי קרח.
מסננים ירקות; טפיחה יבשה.
בקערה קטנה, לטאטא שמן, מיץ לימון, פטרוזיליה, קליפת לימון ומלח.
מוסיפים עגבניות וירקות מולבנים לקינואה; מזלפים רוטב וזורקים לשילוב. למעלה עם זרעי דלעת.