סלט קינואה עם תפוחי אדמה מתוקים ותפוחים
סלט קינואה עם תפוחי אדמה מתוקים ותפוחים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קינואה, ירקות, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט כרוב לימון דיז'ון עם תפוחי אדמה מתוקים ותפוחים, סלט דבש פארו מתובל עם תפוחי אדמה מתוקים, תפוחים וערמונים, ו סלט קינואה עם תפוחי אדמה מתוקים קלויים, כרוב, חמוציות מיובשות ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, חום 1 כף שמן זית.
מוסיף את קינואה וטוסט מעל חום מתון, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים 3 כוסות מים, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים קינואה במשך 16 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות. Fluff קינואה, להפיץ אותו על תבנית אפייה ומקרר עד שהוא מקורר, על 20 דקות.
בינתיים, על תבנית אפייה, לזרוק את תפוחי אדמה מתוקים עם 1 כף של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. צולים במשך כ -25 דקות, ערבוב פעם אחת, עד הזהב והתרכך.
בקערה גדולה, לטאטא את הנותרים 6 כפות שמן זית עם חומץ; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הקינואה, בטטות, תפוחים, פטרוזיליה, בצל וירקות וזורקים היטב.