סלט קיסר עם מתכון סלמון מושחר
סלט קיסר עם מתכון סלמון מושחר הוא pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם פלפל, בגט, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלט קיסר בגריל עם שרימפס מושחר, סלט קיסר CAJUN טופו מושחר (טבעוני), ו מתכון סלט קיסר טבעוני.
הוראות
עבור קרוטונים:מחממים התנור ל 350 מעלות F.In קערה גדולה, לזרוק את קוביות באגט עם שמן להפיץ בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים, מנער את המחבת מדי פעם, במשך כ -7 דקות.
מוסיפים את הפרמזן, שום, קורנית, מלח ופלפל וזורקים עם קוביות הלחם.
אופים עוד 6 דקות, או עד הלחם הוא זהוב. תניח בצד.עבור ההלבשה: במעבד מזון קטן או בלנדר, לשלב את חלמון הביצה ומיץ לימון תהליך עד קצף. עם המנוע פועל, לאט להוסיף שמנים ותהליך עד משולב היטב.
מוסיפים את החרדל,רסק אנשובי, ווסטרשייר, רוטב חם, מלח, פלפל ופרמזן ומעבדים עד לשלב טוב. תניח בצד.לסלט: ליבת החסה ולהשליך כל עלים חיצוניים קשים. לקרוע את העלים לחתיכות בגודל ביס, לשטוף, ויבש טווה סלט או על מגבות נייר.
שים את העלים בקערה גדולה ולהניח בצד.
מחממים שני מחבת גדולה מאוד על חום בינוני גבוה. כאשר חם, לחלק את השמן ביניהם.
מפזרים את הסלמון עם התבלין המושחר ומבשלים את צד העור, 2 פילה בכל מחבת, עד השחמה, 3 עד 4 דקות. כאשר הסלמון משחרר בקלות מהמחבת, להסתובב ולבשל עוד 2 עד 4 דקות, או עד הסלמון הוא רק מבושל דרך. (אתה יכול גם לצלות את הסלמון שלך אם התנור שלך שבור, או אם אתה קמפינג באולימפיאדה.)
טפטוף 1/3 עד 1/2 כוס של ההלבשה ואת הפרמזן על רומיין ולזרוק. מחלקים את הסלט בין 4 צלחות הגשה. למעלה כל צלחת עם פילה סלמון ומגישים.נסה את המתכונים האלה סלמון על מזון הרפובליקה: ארז-קרש סלמון Sockeye עם מתכון Vinaigrette אגוזי לוז
סלמון בגריל בקליפות תירס מתכון