סלט קיסר עם קרוטונים טופו פריכים
נסו גלישת קיסר עם קרוטונים טופו וברוקולי, סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, ו סלט קיסר עם רוטב קיסר תוצרת בית קרוטונים (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מחית טופו המשי עם שמן זית, מיץ לימון, 1 1/2 כפות של Parmigiano, אנשובי, שום, ווסטרשייר וחרדל; העונה את הרוטב עם מלח ופלפל.
לעטוף את טופו המשרד במגבות נייר ולחץ על חלק מהמים. במחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ. בקערה, לזרוק את טופו עם עמילן תירס עד מצופה.
מוסיף את הקוביות לשמן ומטגנים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד פריך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את קרוטונים צלחת נייר towellined; העונה עם מלח.
בקערה גדולה, לזרוק את הרומיין עם ההלבשה ושני שלישים של קרוטונים.
להעביר את הסלט צלחות העליון עם קרוטונים הנותרים.