קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

סלט קיץ ארטישוק & אספרגוס חם

סלט קיץ ארטישוק & אספרגוס חם
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חניתות אספרגוס, לימונים, שמן זית, תימין sprig. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. נסו סלט ארטישוק חם, בייקון חם & מתכון סלט ארטישוק, ו סלט ארטישוק חם של חתול שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
כאשר הארטישוק גזוז, מצא מחבת רחבה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת. לסחוט מיץ מלימון חצי וחצי-למלא עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים 2 כפות שמן זית, תבלינים, טימין, חומץ, ארטישוקים וקמצוץ נדיב של מלח. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך כ 15 דקות עד רך. כבה את החום ולאפשר להתקרר (ראה טיפים, להלן).
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
הכן את האספרגוס. ראשית, לחתוך את הקצוות וודי, ולאחר מכן להשתמש מקלף להב מסתובב לקצץ את הקצוות, סיבוב אותם כמו שאתה הולך כך שהם בסופו של דבר באותו עובי כמו הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
4
מביאים מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את האספרגוס במשך 2 דקות, ולאחר מכן לנקז קצה ישר לתוך מים קרים בכבדות. השאר עד מגניב לחלוטין, לנקז שוב, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כדי להפוך את הרוטב, לחמם 2 כפות שמן זית במחבת, ולאחר מכן לבשל בעדינות את הבצל האדום במשך 5 דקות עד רך. כבה את החום ומערבבים בצל האביב ועירית, ואז להטות לתוך כד.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
טפטוף שאר השמן והחומץ לתוך ההלבשה, ואז עונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
תכין את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
8
מסננים את הארטישוקים, ואז לחתוך כל אחד ל 6 טריזים. חותכים כל אספרגוס בזווית ל -3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9
מחק את מחבת ההלבשה וחמם את שאר שמן הזית. מטגנים את האספרגוס עם כמה תיבול עד מבריק ומתחיל צבע, ואז לגרוף על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים את המחבת בחזרה על החום, ואז לבשל את פלחי ארטישוק עד שהם מתחילים חום. כבה את החום ואתה מוכן צלחת עד.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
כף שלולית של רוטב למרכז של כל צלחת. מאזנים את חתיכות האספרגוס אחד נגד השני כדי להקיף את הרוטב. מסדרים את הארטישוקים בין האספרגוס כך שהם מופצים באופן שווה על הצלחת. לפזר על עלי סלט טפטוף מעל ההלבשה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו