סלט קיץ ארטישוק & אספרגוס חם
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חניתות אספרגוס, לימונים, שמן זית, תימין sprig. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. נסו סלט ארטישוק חם, בייקון חם & מתכון סלט ארטישוק, ו סלט ארטישוק חם של חתול שחור (מתכונים דומים).
הוראות
כאשר הארטישוק גזוז, מצא מחבת רחבה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת. לסחוט מיץ מלימון חצי וחצי-למלא עם מים קרים.
מוסיפים 2 כפות שמן זית, תבלינים, טימין, חומץ, ארטישוקים וקמצוץ נדיב של מלח. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך כ 15 דקות עד רך. כבה את החום ולאפשר להתקרר (ראה טיפים, להלן).
הכן את האספרגוס. ראשית, לחתוך את הקצוות וודי, ולאחר מכן להשתמש מקלף להב מסתובב לקצץ את הקצוות, סיבוב אותם כמו שאתה הולך כך שהם בסופו של דבר באותו עובי כמו הקצוות.
מביאים מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את האספרגוס במשך 2 דקות, ולאחר מכן לנקז קצה ישר לתוך מים קרים בכבדות. השאר עד מגניב לחלוטין, לנקז שוב, ואז להפריש.
כדי להפוך את הרוטב, לחמם 2 כפות שמן זית במחבת, ולאחר מכן לבשל בעדינות את הבצל האדום במשך 5 דקות עד רך. כבה את החום ומערבבים בצל האביב ועירית, ואז להטות לתוך כד.
טפטוף שאר השמן והחומץ לתוך ההלבשה, ואז עונה לפי הטעם.
מסננים את הארטישוקים, ואז לחתוך כל אחד ל 6 טריזים. חותכים כל אספרגוס בזווית ל -3 חתיכות.
מחק את מחבת ההלבשה וחמם את שאר שמן הזית. מטגנים את האספרגוס עם כמה תיבול עד מבריק ומתחיל צבע, ואז לגרוף על צלחת.
מניחים את המחבת בחזרה על החום, ואז לבשל את פלחי ארטישוק עד שהם מתחילים חום. כבה את החום ואתה מוכן צלחת עד.
כף שלולית של רוטב למרכז של כל צלחת. מאזנים את חתיכות האספרגוס אחד נגד השני כדי להקיף את הרוטב. מסדרים את הארטישוקים בין האספרגוס כך שהם מופצים באופן שווה על הצלחת. לפזר על עלי סלט טפטוף מעל ההלבשה הנותרת.