סלט קיץ עם שרימפס צ'ילי-שום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק שום צ'ילי עם סלט פסטה קיסר וג' יזי (צלייה בקיץ), סלט קיץ בגינה, ו סלט קיץ בגינה.
הוראות
מערבבים רוטב צ ' ילי שום, כמון, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה.
מוסיפים שרימפס וזורקים למעיל.
חום 2 כפות שמן במחבת כבד nonstick גדול מעל חום גבוה עד חם.
מוסיפים חצי שרימפס ו sauté עד מבושל דרך, על 3 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר שרימפס לצלחת.
הוסף 1 כף שמן למחבת אותו.
להוסיף שרימפ ו sauté הנותרים עד מבושל דרך, כ 3 דקות.
מעבירים שרימפס לצלחת וקריר.
מבשלים תירס בסיר של מים מלוחים רותחים עד רך כמעט, על 5 דקות.
חותכים גרעינים תירס את קלחי תירס.
מערבבים תירס, עגבניות ומלפפון לתוך שרימפס.
להקציף הנותרים 2 כפות שמן, 1/8 כפית פלפל, מיץ ליים, רוטב סויה, ושמן שומשום בקערה בינונית. (תערובת שרימפס רוטב יכול להתבצע 4 שעות קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
שלב תערובת שרימפס עם כל מיצים שנצברו, אבוקדו, ירקות, ונענע בקערה גדולה.
כדי למנוע מאבוקדו להפוך חום, לשטוף את הפרוסות מתחת למים קרים. הם צריכים לשמור על צבעם עד 2 שעות.
מרכיבים
1כף. חומץ ביין אדום
אבוקדו, חצוי, קלופים, מגולפים, חתוכים לפרוסות דקות1אוראו ממולאים כפולים
רוטב צ'ילי-שום0
אנגלית חממה מלפפון, חצוי לאורך, פרוס דק לרוחב2
אוזניים של תירס, קליפה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
פרוס דק עלי נענע טריים1חתיכות טופי הית' בר
כמון טחון0חתיכות טופי הית' בר
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1חתיכות טופי הית' בר
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4חתיכות טופי הית' בר
מיץ ליים טרי2חתיכות טופי הית' בר
רוטב סויה מופחת נתרן2בצל צהוב בינוני, קצוץ
(ארוז באופן רופף) ירקות מעורבים תינוק53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, מחולק1אוראו ממולאים כפולים
שמן שומשום קלוי (כגון אסיה)907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
שרימפס לא מבושל גדול, קלופים, מקולפים3smalls
עגבניות, לחתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים