סלט קפונטה בגריל עם לחם שטוח בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם קישואים תינוק, אורגנו, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אוכמניות-Parfaits כתום כקינוח. נסו Caponata בגריל, לחם שטוח רוזמרין בגריל, ו ברוסקטה קפונאטה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
כדי להכין לחם שטוח, להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לתת לעמוד במשך 15 דקות. לטפוח כל מנה בצק למעגל 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
מברשת עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
5
מניחים בצק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 דקות בכל צד או עד פריך ומסומן היטב.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר מן הגריל; לשפשף העליון של כל לחם שטוח עם הצדדים לחתוך של שן שום 1. לקרוע כל לחם שטוח לשניים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
לחם שטוח
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
כדי להכין סלט, חצילים קל מעיל ואת הבא 3 מרכיבים (דרך בצל) עם ספריי בישול. מסדרים חציל וקישואים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 1 1/2 דקות בכל צד או עד מכרז ומסומן היטב. מסדרים פלפל ובצל על מתלה גריל; גריל 3 דקות בכל צד או עד מסומן היטב.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
להפריד פרוסות בצל לטבעות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
9
חותכים את פלפל לרצועות עבות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
10
מוסיפים בצל, חציל, קישואים, פלפל, זיתים ירוקים ועגבניה לרוטב; מטילים בעדינות לשלב. מסדרים את הירקות על מגש. למעלה עם אגוזים, בזיליקום, גבינה, פירות יער צלפים.