קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קפרזה עם פרושוטו וארטישוקים מטוגנים

סלט קפרזה עם פרושוטו וארטישוקים מטוגנים
סלט קפרזה עם פרושוטו וארטישוקים מטוגנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 881 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא לבבות ארטישוק במים, פרושוטו, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: נקטרינה וסלט מוצרלה קפרזה מטוגן, סלט פארו עם כרובית מטוגנת ופרושוטו, ו קפרזה עטופה בפרושוטו.

הוראות

1
מערבבים את הקמח עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את לבבות הארטישוק וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את לבבות הארטישוק ומטגנים עד חום זהוב ופריך, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
5
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
הסר את המחבת מהחום ושמור את שמן הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מתבלים את העגבניות במלח ופלפל. מחלקים את המוצרלה, עגבניות, פרושוטו וארטישוקים מטוגנים בין צלחות. למעלה עם בזיליקום זיתים טפטוף עם כמה שמן טיגון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארטישוקארטישוק
שמן צמחישמן צמחי
מוצרלהמוצרלה
פרושוטופרושוטו
עגבנייהעגבנייה
זיתיםזיתים
באזיל!באזיל!
8
צילום אנטוניס אכילאוס