סלט קפרזה עם פרושוטו וארטישוקים מטוגנים
סלט קפרזה עם פרושוטו וארטישוקים מטוגנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 881 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא לבבות ארטישוק במים, פרושוטו, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: נקטרינה וסלט מוצרלה קפרזה מטוגן, סלט פארו עם כרובית מטוגנת ופרושוטו, ו קפרזה עטופה בפרושוטו.
הוראות
מערבבים את הקמח עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל בקערה גדולה.
מוסיפים את לבבות הארטישוק וזורקים.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את לבבות הארטישוק ומטגנים עד חום זהוב ופריך, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
הסר את המחבת מהחום ושמור את שמן הטיגון.
מתבלים את העגבניות במלח ופלפל. מחלקים את המוצרלה, עגבניות, פרושוטו וארטישוקים מטוגנים בין צלחות. למעלה עם בזיליקום זיתים טפטוף עם כמה שמן טיגון שמורות.