קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות59
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קפריצ'יוסה

סלט קפריצ'יוסה
לך לחנות ותביא קורנית, פילה אנשובי, מרק עוף דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: Salsan alla Capricciosa, סלט kachumber או סלט kuchumber-סלט ירקות הודי, ו סלט מקסיקני-סלט זה לא רק סלט זה ארוחה.

הוראות

1
במחבת 5 עד 6 ליטר, לשלב מרק, חומץ, יין, עלי מפרץ, טימין, מלח, ו 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לשבור את עלי ארטישוק עד תחתית בשרנית (לשמור עלים לבשל לשימושים אחרים, אם תרצה). עם מקלף ירקות או סכין, לקצץ סיבים מלמטה ארטישוק קצה גזע; עם כפית, לגרד ולהשליך מרכזים מטושטשים. יש לשטוף תחתית ארטישוק ולהוסיף למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
כמו ארטישוק לבשל, לשטוף שומר לקצץ גבעולים 1 עד 2 סנטימטרים מעל הראש. שמורת עלים ירוקים נוצתיים; להשליך גבעולים. לקצץ כתמים דהויים, סיבים גסים, שורש מסתיים מהראש.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
4
ראשים חתוכים בחצי אנכית.
5
לקצץ שורש מסתיים צמרות גס מן הכרישה; לקלף 1 שכבה את כל כרישה. מקצה ירוק, לחתוך כל כרישה בחצי אורך רק עד החלק הלבן. יש לשטוף מתחת למים זורמים, קצוות ירוקים מרפרפים.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
לקצץ צמרות את גבעולי סלרי כדי להפוך את הראש 8 עד 9 סנטימטרים. לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
7
ליי שומר, כרישה, וסלרי מעל ארטישוק במחבת (נוזל אינו מכסה). מחבת כיסוי ומבשלים עד ירקות הם רק במכרז כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בואו מגניב, מכוסה, לפחות 1 שעה. הרם את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9
מרתיחים נוזל בישול על חום גבוה, חשוף, עד מופחת 3/4 כוס, על 15 דקות.
10
יוצקים דרך מסננת למדידת זכוכית; משליכים שאריות. במידת הצורך, להוסיף מים. להחזיר נוזל למחבת, להוסיף שמנת, ולהביא לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר מהחום.
12
חותכים ירקות אנכית ל 4 או 8 חלקים שווים כל אחד (או לחתוך דק יותר אם תרצה). מסדרים ירקות באופן שווה על צלחות, להרטיב עם ההלבשה, לעטוף עם אנשובי, ומפזרים באופן שווה עם ביצים. קוצצים כמה מעלי שומר ירוקים שמורים ומשתמשים בהם לקישוט סלטים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אנשוביאנשובי
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)