המתכון סלט קצוץ איטלקי מוכן תוך כ 15 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 2. אם יש לכם פלפל, חסה, חצאי עגבניות מיובשות בשמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט קצוץ איטלקי, סלט קצוץ איטלקי, ו סלט קצוץ איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את החומץ, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה גדולה להתמזג. בהדרגה לטאטא בשמן להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את החסה, רדיקיו, שעועית ועגבניות מיובשות. זרוק למעיל. מתבלים את הסלט, לפי הטעם, עם יותר מלח ופלפל, ומגישים.