סלט קצוץ עם סלק, שעועית, גבינת עיזים ואגוזי לוז נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם אגוזי לוז עור, מים, ירקות סלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו כרוב ניצנים וסלט פארו עם אגוזי לוז וגבינת עיזים, סלט ארוגולה עם סלק וגבינת עיזים, ו סלט תרד עם גבינת עיזים וסלק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
2
מניחים את הסלק בתבנית אפייה קטנה עם 1/4 כוס מים. מכסים בנייר כסף וצולים את הסלק במשך 45 דקות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
תן מגניב מעט, ואז לקלף דק קוביות.
4
בינתיים, מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט אותם במשך כ -10 דקות, עד שהם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
6
בסיר קטן של מים מלוחים רותחים, blanch את השעועית הירוקה עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים. ללטף את השעועית יבש לחתוך אותם לחתיכות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8
בקערה גדולה, לטאטא את היוגורט עם מיץ לימון, דבש ושמן זית ומתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל.