סלט רומיין עם אדאמה ורוטב אבטיח קרמי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, מיונז, מלון קרניים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט עוף BLT עם רוטב אבוקדו שמנת-קרניים מלון, לבבות של סלט רומיין עם רוטב סויה שמנת, ו רומיין וסלט הודו עם רוטב אבוקדו שמנת.
הוראות
כדי להכין רוטב, לסחוט מלון קרניים לתוך מסננת רשת בסדר על קערה; לחץ עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ מיץ. להשליך זרעים.
מוסיפים את חלב החמאה ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל) לקערה; מערבבים עם מקצף. כיסוי וצינה.
מבשלים edamame על פי הוראות החבילה, השמטת מלח.
ניקוז. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מערבבים edamame, תפוח, בצל, וחסה בקערה גדולה; לשפוך רוטב מעל ולזרוק בעדינות לשלב.