סלט רוסטביף רוסי הוא מנה עיקרית במזרח אירופה. מתכון זה מכין 4 מנות עם 645 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מעדנייה-ג'רלסברג, קטשופ, מיונז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 62%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שאריות חג המולד: סלט רוסטביף עם רוטב סלט חומץ אורז צ'יפוטלה, סלט רוסטביף, ו סלט רוסטביף.
הוראות
1
מחממים את התנור ל -400 מעלות פרנהייט מכינים את הקרוטונים: זורקים את קוביות הלחם עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קרוטונים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים על תבנית עם נייר אפייה וטוסטים בתנור עד להזהבה קלה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בינתיים מקציפים בקערה בינונית את הקטשופ, המיונז והגרקינס הקצוצים והמיץ. מתבלים במלח ופלפל ומקציפים פנימה 1 עד 2 כפות מים לדליל מעט, אם רוצים.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. בריק & מרגמה מנצ 'סטר רידג' כרם שרדונה עם 4.9 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.