סלט שעועית ברביקיו עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 281 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור יום האב. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סוכר חום, אבקת צ'ילי, חרדל דיז' ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו סלט שעועית ברביקיו, סלט שעועית ברביקיו, ו שעועית ברביקיו צ'יפוטלה וסלט תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שעועית בתנור הולנדי או קומקום מרק; מוסיפים מים כדי לכסות על ידי 2 ב. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
3
מסננים ומשליכים נוזלים.
4
מוסיפים מים כדי לכסות שעועית על ידי 2 ב. מביאים לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים עבור 1 כדי 1-1/2 שעות או עד מכרז. לשטוף, לנקז ולהניח בצד. עבור ההלבשה, בסיר, לשלב את החומץ, שמן, קטשופ, סוכר חום, חרדל, רוטב ווסטרשייר, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף. מביאים לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות. מגניב במקצת. בקערת סלט גדולה, לשלב את השעועית, תירס, פלפלים ובצל. רגע לפני ההגשה, מערבבים ב ההלבשה וחצי הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונלי
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
ברביקיו עובד ממש טוב עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. הגפן הישן Valravn זינפנדל עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.