סלט שעועית טאקו יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1154 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך רוטב טאקו, בצל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו סלט שעועית טאקו, סלט שעועית טאקו, ו שעועית שחורה סלט טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל עד שהוא התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מבשלים ומערבבים בשר טחון לבצל עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
בצל
בקר
3
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. מערבבים אבקת צ ' ילי, אורגנו, וכמון עד incorporated, 1 דקה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.