סלט שעועית ירוקה עם פלפלים כבושים ורוטב אנשובי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: שעועית וסלט סלמון עם רוטב אנשובי-ארוגולה, סלט ירוק חורף עם אגוזים, תפוחים ופרמזן-רוטב אנשובי, ו שעועית ירוקה צעירה, אנשובי וסלט תפוחי אדמה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. ממלאים קערה גדולה עם מים וקרח.
מוסיפים שעועית למים רותחים ומבשלים עד פריך רך, על 4 דקות.
מעבירים לאמבטיית קרח עד לקרר.
העברה לתבנית אפייה עטופה במגבות נייר או מגבת מטבח נקייה ושעועית יבשה בזהירות (ראה הערה לעיל). תניח בצד.
מערבבים מיונז, אנשובי, פרמזן, מיץ לימון, ורוטב ווסטרשייר בקערה גדולה וקצף לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים שעועית, pepperoncini, שאלוט, ו pinenuts. לזרוק לשלב, ומגישים.