סלט שעועית לבנה עם סלרי ונענע (ולפעמים טונה) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך שום, קומבו, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית לבנה לימוני, טונאן וסלט סלרי, שעועית חמאה, טונאן וסלט סלרי, ו שעועית חמאה, טונאן וסלט סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את השעועית ולבחור עבור אבנים קטנות או פסולת. להשרות את השעועית במים קרים לילה עם חתיכה 2 אינץ ' של קומבו.השליכו את הנוזל השריית, ומניחים את השעועית ואת שאר החומרים לבישול אותם בסיר 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
Kombu
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הוסף מספיק מים קרים כדי למלא את הסיר חצי מלא. מביאים לרתיחה. מבשלים 1 עד 1 שעות, עד שעועית מכרז. לכבות את החום, להוסיף את כף מלח כשר ולאפשר להתקרר בנוזל הבישול.