תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט שעועית לבנה עם פטריות שיטאקי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 194 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. מתכונים דומים: מערבבים ומטגנים: שעועית ירוקה ופטריות שיטאקה, מוקפץ מטוגן טופו ופטריות שיטאקה ברוטב שעועית שחורה מתובלת, ו סלט דורה עם עדשים נבטים ופטריות שיטאקה.
הוראות
1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
מברשת פטריות עם חלק מהשמן ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. גריל במשך 3 עד 4 דקות לכל צד, להסיר לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי