קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

סלט שעועית מקסיקנית

סלט שעועית מקסיקנית
סלט שעועית מקסיקני דורש על 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 332 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שעועית, כוסברה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . נסו שעועית שחורה וסלט תירס-סלט מקסיקני חריף / מנות ראשונות, סלט שעועית מקסיקנית, ו סלט שעועית מקסיקנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב שעועית, פלפלים, תירס קפוא, ובצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
תירס קפואתירס קפוא
בצל אדוםבצל אדום
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בקערה קטנה, להקציף יחד שמן זית, חומץ יין אדום, מיץ לימון, מיץ לימון, סוכר, מלח, שום, כוסברה, כמון, ופלפל שחור. מתבלים לפי הטעם עם רוטב חריף ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
מיץ לימוןמיץ לימון
מיץ לייםמיץ ליים
רוטב חריףרוטב חריף
שמן זיתשמן זית
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שוםשום
כמוןכמון
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
יוצקים רוטב שמן זית על ירקות; מערבבים היטב. צ ' יל ביסודיות, ומגישים קר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שמן זיתשמן זית

מרכיבים

425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית שחורה, שטופה ומרוקנתשעועית שחורה, שטופה ומרוקנת425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית קנליני, מנוקז ושטוףשעועית קנליני, מנוקז ושטוף425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית, סחוטשעועית, סחוט1חתיכות טופי הית' בר1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת גרעיני תירס קפואחבילת גרעיני תירס קפוא591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום כתוששום כתוש1פלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכמון טחוןכמון טחון12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא11 כף אורגנו מיובששרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1דאשרוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף1פלפל אדום, קצוץפלפל אדום, קצוץ1בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר11 כף אורגנו מיובש5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.