אם יש לך שמן זית, שעועית קנליני, שעועית כליות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: שעועית שחורה וסלט תירס-סלט מקסיקני חריף / מנות ראשונות, סלט שעועית מקסיקנית, ו סלט שעועית מקסיקנית.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב שעועית, פלפלים, תירס קפוא, אדום onion.In קערה קטנה, להקציף יחד שמן זית, חומץ יין אדום, מיץ לימון, מיץ לימון, סוכר, מלח, שום, כוסברה, כמון ופלפל שחור.מתבלים לפי הטעם עם רוטב חריף ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
אטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
תירס קפוא
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 תות, קלוף
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים רוטב שמן זית על ירקות; מערבבים היטב.צ ' יל ביסודיות, ומגישים קר.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.