סלט שעועית קיץ עם אגוזי מלך קלויים ופקורינו פרסקו
סלט שעועית קיץ עם אגוזי מלך קלויים ופקורינו פרסקו עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 213 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שעועית שעווה, שעועית, שעועית ירוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט קיצי-סקווש עם עשבי תיבול ופקורינו פרסקו, סלט שעועית ירוקה חמה עם אגוזי מלך קלויים, ו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו).
הוראות
מקציפים שאלוט, חומץ וחרדל בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשני השמנים. רוטב העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר rewhisk לפני השימוש בסלט.
מבשלים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים רק עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר שעועית למסננת; לשטוף עם מים קרים. מבשלים שעועית שעווה ו שעועית ירוקה בנפרד באותו סיר של מים מלוחים רותחים, 3 עד 4 דקות לשעווה שעועית ו 2 עד 3 דקות עבור שעועית ירוקה.
העברה למסננת; לשטוף עם מים קרים. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף שעועית ירוקה, שעועית שעווה, ו שעועית ירוקה vericots בנפרד מגבות נייר. מצרף בשקית פלסטיק resealable וצינה.
מערבבים את כל השעועית ופריזה בקערה גדולה. לזרוק עם ההלבשה.
להעביר סלט למגש; מפזרים אגוזי מלך, עשבי תיבול, ופלפל. למעלה עם גבינה.