סלט שעורה טוסקני
סלט שעורה טוסקני הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 392 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו מלח, נורה שומר, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט שעורה טוסקני, סלט טוסקני, ו סלט לחם טוסקני (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט אגוזי מלך במחבת טפלון על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר למניעת חריכה, 5 דקות או עד לריחני.
מעבירים אגוזי מלך לצלחת, ומניחים בצד.
השתמש בפומפיית מיקרו-מטוס או בקולפן ירקות כדי להסיר את הגרידה מהתפוז (רק העור הצבעוני, לא החלק הלבן המר שמתחתיו). אם משתמשים בקולפן ירקות, קוצצים את הגרידה דק; מניחים גרידה בקערה גדולה. מקלפים בזהירות את התפוז בעזרת סכין, מסירים את כל הגומה הלבנה והקרום החיצוני. החזיקו את הפירות מעל הקערה וחתכו בין הממברנות הפנימיות כדי לשחרר את הקטעים הכתומים; תנו להם לרדת לקערה, יחד עם המיצים. השתמש בידיים נקיות כדי לקרוע קטעים גדולים יותר לחתיכות קטנות יותר.
מוסיפים שמן זית ומלח; זורקים עד לאיחוד.
מוסיפים שעורה, שומר, עגבניות מיובשות ואגוזי מלך שמורים. זורקים עד לשילוב יסודי.
כוכב פחמימות: שעורה 9 גרם עמילן עמיד לכל 1/2 כוס בנוסף לעמילן עמיד, שעורה עשירה בסיבים מסיסים ולא מסיסים, מה שמפחית את התיאבון ושומר על קבוע. במחקר אחד באוניברסיטת מינסוטה, המשתתפים דיווחו על פחות רעב באופן משמעותי לפני ארוחת הצהריים לאחר שצרכו חטיף שעורה, בהשוואה למשתתפים שצרכו חטיף עשוי אורז מזוקק.