סלט שרימפס בכוסות מלון
גשו לסופר וקנו בצל, מלח, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס בסלט מלון, סלט שרימפס ומלון, ו כוסות מלון קריר.
הוראות
קליפה ושרימפס. מביאים מים לרתיחה; מוסיפים שרימפס, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד שרימפס הופך ורוד.
מסננים היטב; לשטוף עם מים קרים.
חותכים כל שרימפס חצי לרוחב, ומניחים בקערה קטנה.
מערבבים שמנת חמוצה ו 5 מרכיבים הבאים, ערבוב טוב.
מוסיפים תערובת שמנת חמוצה לשרימפס, וזורקים בעדינות. מכסים ומקררים ביסודיות.
חותכים מלון במחצית לרוחב עם סכין חדה כדי ליצור 2 כוסות גדולות; להסיר ולהשליך זרעים. במידת הצורך, פרוסה על 1/8 אינץ ' מתחתית כל מלון חצי, כך שהוא ישב שטוח. תערובת שרימפס כפית באופן שווה לחצאי מלון מרופדים בחסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.