סלט תירס ארוגולה עם בייקון
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? סלט תירס ארוגולה עם בייקון יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 154 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את ארוגולה, בייקון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. נסו סלט תירס ארוגולה עם בייקון, סלט תירס וארוגולה, ו ארוגולה, סלט תירס ופלפל: סלט קל בסוף הקיץ (מתכונים דומים).
הוראות
1 לבשל את אוזני התירס, בקליפות שלהם, או על הגריל עבור טעם סמוקי, או על ידי אידוי בסיר מלאי גדול מכוסה עם אינץ ' של מים רותחים בתחתית הסיר, במשך 12-15 דקות.
בואו מגניב תירס (יכול לרוץ מתחת למים קרים כדי להאיץ את הקירור), להסיר את הקליפות ומשי. אני ממליץ לבשל את התירס בקליפות עבור טעם נוסף כי הקליפות להקנות. אם אתה להרתיח או קיטור אוזני התירס לאחר שכבר הקליפה אותם, או אם אתה מבשל אותם במיקרוגל, להפחית את זמן הבישול בכמה דקות.2 כדי להסיר את הגרעינים מן הקורים, לעמוד קלח תירס אנכית על קערה גדולה, רדודה. השתמש בסכין חדה כדי לעשות משיכות ארוכות, כלפי מטה, הסרת הגרעינים מן הצ 'יף, כפי שאתה עובד בדרך שלך סביב הצ' יף. הערה: זה עשוי לעזור לעבוד על שולחן נמוך, להיות במצב ארגונומי טוב יותר לחתוך את הקורים בדרך זו. 3 בקערה בגודל בינוני, מערבבים יחד את התירס, ארוגולה קצוצה, בייקון ובצל. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את השמן, חומץ, מלח ופלפל, וכמון.
מערבבים רוטב לסלט ממש לפני ההגשה. טעם ולהוסיף חומץ יותר במידת הצורך כדי לאזן את המתיקות של התירס.