סלט תירס קריר הוא תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 247 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. תמורת 93 סנט למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו בצל, שמנת, חרדל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק תירס קריר בציפוי סלט תירס קלוי, סלט דרום-מערבי קריר עם תירס ואבוקדו, וסלסת תירס קרירה.
הוראות
1
בקערת סלט מערבבים את התירס, הגזר, הבצל והפימיינטוס.
מרכיבים שתצטרך
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את שאר החומרים; יוצקים על ירקות וזורקים לציפוי. מכסים ומעבירים למקרר לשעה לפני ההגשה.