סלט תפוז איטלקי
המתכון סלט תפוז איטלקי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 220 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח ופלפל טחון טרי, תפוזים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכונים דומים: סלט תפוז איטלקי, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו עוגת תפוז איטלקית.
הוראות
חותכים את הקליפה ואת הממברנה הלבנה מתפוזים וזורקים. פרוסה דקה לרוחב פירות.
צלחות סלט קו עם עלי חסה ולסדר פרוסות תפוז על גבי.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.