סלט תפוחי אדמה אדום בליס עם גורגונזולה ואגוזי מלך
סלט תפוחי אדמה אדום בליס עם גורגונזולן ואגוזי מלך עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 321 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם בזיליקום, פלפל, תפוח סבתא סמית ' וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 63%, המנה הזו טובה. נסו סלט עם תפוחים, גורגונזולן ואגוזי מלך, סלט אביב עם גורגונזולן ואגוזי מלך, ו סלט אסקרול ואנדיב עם גורגונזולן ואגוזי מלך עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות צלזיוס (135 מעלות צלזיוס).
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה, וצולים עד שהאגוזים מתחילים להזהיב ולהיות ריחניים, כ -30 דקות. צפו באגוזים בזהירות בזמן שהם אופים, הם נשרפים במהירות. לאחר הקלייה, הניחו את האגוזים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול, ומכסים במים מומלחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה; מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות. שוטפים במים קרים ומניחים בקערה גדולה. מקררים עד שהם קרים.
שלב תפוחים, בצל, גבינה ואגוזי מלך עם תפוחי אדמה מקוררים.
מקציפים יחד את שמן הזית, החומץ, הבזיליקום, המלח והפלפל בקערה קטנה.
יוצקים את הרוטב על הסלט, וזורקים למעיל.