סלט תפוחי אדמה אדום, לבן וכחול עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך תפוחי אדמה אדומים תינוק, תפוחי אדמה ורדים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט תפוחי אדמה אדום לבן כחול, סלט תפוחי אדמה אדום לבן וכחול, ו סלט תפוחי אדמה אדום, לבן וכחול (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף 1/2 בצל ירוק כוס הבא 7 מרכיבים בקערה בינונית. כיסוי ורוטב צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
3
מניחים את כל תפוחי האדמה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הוסף מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מפזרים מלח. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומרתיחים עד מכרז, 10 עד 15 דקות (הזמן ישתנה בהתאם לגודל ומגוון של תפוחי אדמה).