קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

סלט תפוחי אדמה אוזרקס

סלט תפוחי אדמה אוזרקס
אם יש לכם חרדל, מלח ופלפל, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, סלט aloo anardana / סלט רימונים תפוחי אדמה, ו 5 קל בריא סלט באביב רעיונות-סלט תפוחי אדמה יווני (ביצה חינם) - חתול קורה - 50 נשים משחק Changers במזון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים עד רך מספיק כדי לחדור עם מזלג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים וקריר מעט.
3
הסר את הקליפות לחתוך לקוביות. להפריש להתקרר לחלוטין.
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבצל, רוטב סלט וחרדל. מערבבים את הביצים מבושל קשה ותפוחי אדמה מקורר. נסה לא מועך את תפוחי האדמה מאוד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון