סלט תפוחי אדמה איטלקי חדש
המתכון סלט תפוחי אדמה איטלקי חדש מוכן בסביבות 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך ויניגרט בלסמי, שעועית, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה איטלקי, סלט תפוחי אדמה איטלקי, ו סלט תפוחי אדמה איטלקי.
הוראות
חותכים שעועית לשניים אם תרצה. ב 2 ליטר תבשיל מיקרוגל, שעועית מקום, תפוחי אדמה ומים. כיסוי ומיקרוגל על 10 עד 12 דקות, צלחת סיבוב 1/2 לפנות כל 4 דקות, עד תפוחי אדמה הם מכרז; ניקוז.
בכוס גדולה או קערת פלסטיק, לזרוק שעועית, תפוחי אדמה ורוטב.
מוסיפים בצל וזיתים; לזרוק. מכסים ומקררים 1 עד 2 שעות או עד מקורר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.