סלט תפוחי אדמה אמריקאי קלאסי
סלט תפוחי אדמה אמריקאי קלאסי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 219 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, תפוחי אדמה חלודה, גבעול סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה אמריקאי קלאסי, סלט תפוחי אדמה קלאסי אמריקאי, ו סלט תפוחי אדמה אמריקאי.
הוראות
שים ביצים בסיר ומכסה במים קרים. מביאים לרתיחה, לכסות, לקחת את החום, ולתת לשבת 14 דקות. בינתיים, להכין קערה גדולה של מי קרח.
מעבירים ביצים לאמבטיית מי קרח.
תן לשבת לפחות 10 דקות או עד 1 שעה, עד שאתה מוכן להשתמש.
לקלף תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות בגודל ביס. שים תפוחי אדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה.
הוסף 1 כף. מלח, להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה איטית, ומבשלים תפוחי אדמה עד מכרז לנשוך, כ 8 דקות.
מסננים תפוחי אדמה, לשים בקערה גדולה, ולזרוק עם חומץ.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
בינתיים, דק קוצצים בצל, לשטוף עם מים קרים, לטפוח יבש. תניח בצד. קוצצים דק סלרי, חמוצים ופטרוזיליה. בקערה, מערבבים מיונז, בצל, סלרי, חמוצים, פטרוזיליה, חרדל, פלפל, ונותר 1/2 כפית. מלח. מקלפים וקוצצים ביצים.
בעדינות לזרוק תפוחי אדמה מקורר עם רוטב. מערבבים בעדינות ביצים.
הערה: סלט זה הוא במיטבו מייד אחרי שהוא עשה, אבל זה יכול להישמר, מכוסה ומקורר, עד 2 ימים.