קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה אמריקאי קלאסי

סלט תפוחי אדמה אמריקאי קלאסי
סלט תפוחי אדמה אמריקאי קלאסי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 219 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, תפוחי אדמה חלודה, גבעול סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה אמריקאי קלאסי, סלט תפוחי אדמה קלאסי אמריקאי, ו סלט תפוחי אדמה אמריקאי.

הוראות

1
שים ביצים בסיר ומכסה במים קרים. מביאים לרתיחה, לכסות, לקחת את החום, ולתת לשבת 14 דקות. בינתיים, להכין קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מעבירים ביצים לאמבטיית מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3
תן לשבת לפחות 10 דקות או עד 1 שעה, עד שאתה מוכן להשתמש.
4
לקלף תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות בגודל ביס. שים תפוחי אדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הוסף 1 כף. מלח, להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה איטית, ומבשלים תפוחי אדמה עד מכרז לנשוך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מסננים תפוחי אדמה, לשים בקערה גדולה, ולזרוק עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
8
בינתיים, דק קוצצים בצל, לשטוף עם מים קרים, לטפוח יבש. תניח בצד. קוצצים דק סלרי, חמוצים ופטרוזיליה. בקערה, מערבבים מיונז, בצל, סלרי, חמוצים, פטרוזיליה, חרדל, פלפל, ונותר 1/2 כפית. מלח. מקלפים וקוצצים ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
בעדינות לזרוק תפוחי אדמה מקורר עם רוטב. מערבבים בעדינות ביצים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
10
מגישים באופן מיידי.
11
הערה: סלט זה הוא במיטבו מייד אחרי שהוא עשה, אבל זה יכול להישמר, מכוסה ומקורר, עד 2 ימים.