סלט תפוחי אדמה בגריל של ביג דדי עם גבינה ובייקון
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? סלט תפוחי אדמה בגריל של ביג דדי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 647 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, בצל, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה אדום בגריל עם בייקון-ויניגרט גבינה כחולה, סלט תפוחי אדמה גבינה כחולה בייקון, ו סלט תפוחי אדמה חם עם בייקון וגבינה כחולה.
הוראות
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
מניחים תפוחי אדמה בשכבה אחת במרכז חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום כבד.
טפטוף עם שמן זית; מפזרים מלח ופלפל. להביא את הצדדים לסכל על תפוחי אדמה; לקפל פעמיים הקצוות בצד לאטום, מה שהופך 1 מנות גדולות.
תפוחי אדמה גריל, בחבילת נייר, מכוסה במכסה גריל, 15 דקות בכל צד.
הסר חבילה מגריל. מנות לפתוח בזהירות, באמצעות מלקחיים, ולתת תפוחי אדמה להתקרר 5 דקות.
לטאטא יחד מיונז הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה; להוסיף תפוחי אדמה, לזרוק בעדינות מעיל. מערבבים בצל, גבינה כחולה, ובייקון.
* חומץ בלסמי ניתן להחליף אבל יהיה להכהות את צבע ההלבשה.