סלט תפוחי אדמה בחוות בומונט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה חוות בומונט. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 20 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. אם יש לכם סלרי, בצל ירוק, חתיכות בייקון אמיתיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו סלט תפוחי אדמה בחווה, סלט תפוחי אדמה בחווה של אמא, ו סלט תפוחי אדמה בחווה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
בקערה, להקציף יחד את תערובת רוטב איטלקי יבש, חומץ טרגון, מים, ושמן זית עד מעורבב היטב. תניח בצד.
מניחים את תפוחי האדמה החמים לתוך קערה גדולה, בערך אבל ביסודיות לחתוך אותם עם סכין שולחן עד תפוחי האדמה הם גושים.
יוצקים את תערובת ההלבשה על תפוחי אדמה חמים, לזרוק את המעיל, ולתת לתפוחי האדמה להתקרר.
מוסיפים את הסלרי, חתיכות בייקון, מלפפון חמוץ שמיר, בצל ירוק לתפוחי האדמה; מערבבים קלות במיונז עד שכל החומרים משולבים היטב, ומגישים.