סלט תפוחי אדמה גבינה
אם יש לכם בצל ירוק, תפוחי אדמה, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גבינה, מרק תפוחי אדמה עם גבינה מלא עם סלט תרד של ג'ינה, ו צ'יזי ביצה ופאי תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר, ולמלא עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 10 דקות, או עד פירסינג בקלות עם מזלג.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, מיונז, סוכר, חצי מהבצל וחצי מהגבינה. מערבבים בעדינות את תפוחי האדמה המקוררים. למעלה עם גבינה ובצל שנותרו, ומפזרים חתיכות בייקון מעל.