קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות9
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה גבינת קוטג

סלט תפוחי אדמה גבינת קוטג
סלט תפוחי אדמה גבינת קוטג'דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם מלח, בצל ירוק, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מאפינס גבינת קוטג'בטטה חמוציות, סלט גבינת קוטג'עם גבינת פטה ואגוזים, ו סלט גבינת קוטג'.

הוראות

1
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קרה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
3
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים. יש לשטוף את תפוחי האדמה במים קרים, ולאפשר להתקרר. פורסים את תפוחי האדמה המקוררים לקערת סלט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
קוצצים 2 ביצים קשות לתוך הקערה עם תפוחי אדמה, ומערבבים את הסלרי, צנוניות, פלפל ירוק ובצל ירוק. מערבבים יחד את גבינת הקוטג ' ומיונז בקערה, ושופכים על תערובת תפוחי האדמה. לזרוק קלות לשלב, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. חותכים את הביצה הקשה הנותרת, מסדרים את הפרוסות על גבי הסלט לקישוט, ומפזרים זיתים שחורים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
זיתים שחוריםזיתים שחורים
פלפל ירוקפלפל ירוק
בצל ירוקבצל ירוק
מיונזמיונז
תפוח אדמהתפוח אדמה
צנוןצנון
סלריסלרי
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה