סלט תפוחי אדמה גרמני
סלט תפוחי אדמה גרמני יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 119 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא סוכר, חרדל דיז'ון, גבינת צ' בר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני חם.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בגודל בינוני ומכסים אותם עם מספיק מים כדי להאריך 2 אינץ ' מעל פני השטח של תפוחי האדמה. מלח את המים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. המשך לבשל עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג, על 15 עד 20 דקות.
מסננים וקוביות לחתיכות 1/2 אינץ'.2 להפריש במקום חם.3 מבשלים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לאחר קריספ, מניחים על צלחת מרופדת בנייר מגבת 4
יוצקים את השומן שניתנו, הזמנת 1/4 כוס במחבת. 5 להפוך את החום בינוני ולהוסיף את הבצל. מבשלים עד שקוף על 4 עד 5 דקות. 6
להקציף בחומץ, סוכר, חרדל, מלח ומערבבים עד סמיך תוסס.
מוסיפים לקוביות, תפוחי אדמה מבושלים וזורקים למעיל.7 למעלה עם פרוור Chavrie ® יומן עיזים, בייקון ומקשטים עם עירית.8