סלט תפוחי אדמה גרמני חם
סלט תפוחי אדמה גרמני חם עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . אם יש לך פלפל מקף, זרעי סלרי, קמח זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני חם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר 3 ליטר; מוסיפים מספיק מים רק כדי לכסות תפוחי אדמה. כיסוי; חום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. קוק מכוסה 30 עד 35 דקות או עד תפוחי אדמה במכרז; לנקז.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות 1/4 אינץ'.
במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך.
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
מבשלים בצל בשומן בייקון במחבת על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רך. מערבבים בקמח, סוכר, מלח, זרעי סלרי ופלפל. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא מבעבעת; להסיר מן החום.
מערבבים מים וחומץ לתערובת בצל.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום.
מערבבים בתפוחי אדמה ובייקון.
חום מעל חום בינוני, ערבוב בעדינות מעיל פרוסות תפוחי אדמה, עד חם תוסס.