סלט תפוחי אדמה גרמני חם השני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים,אז נסו סלט תפוחי אדמה גרמני חם. זה מנות ראשונות יש 769 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לך בייקון, חומץ יין לבן, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 45%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני חם.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים, כ -15 דקות.
מניחים בייקון ובצל במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית עד שהבייקון שחום אחיד.
מסננים עודפי שומן מהמחבת.
מוסיפים את הסוכר והחומץ לתערובת הבייקון והבצל ומביאים לרתיחה.
יוצקים את התערובת על תפוחי האדמה ומערבבים.