סלט תפוחי אדמה גרמני חם וחריף
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? סלט תפוחי אדמה גרמני חם וחריף יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו בייקון, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני חריף, סלט תפוחי אדמה גרמני חריף, ו סלט תפוחי אדמה חריף.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לסיר גדול ומכסים במים; מתבלים מים במלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 20 דקות; לנקז. שים תפוחי אדמה בבישול איטי.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
הסר את פרוסות הבייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר. קותלי חזיר מתפוררים ומוסיפים לתפוחי אדמה.
להחזיר מחבת לחום בינוני לחמם טיפות בייקון. מבשלים ומערבבים בצל מתוק בטפטופים עד שקופים, 5 עד 7 דקות; מוסיפים שום וממשיכים לבשל עד ריחני, 1 עד 2 דקות יותר.
יוצקים תערובת בצל על תפוחי אדמה ובייקון.
מערבבים חומץ, מים, סוכר, ומלח יחד בקערה; לשפוך על תערובת תפוחי אדמה. מערבבים תפוחי אדמה בעדינות לערבב.
מבשלים נמוך, ערבוב מדי פעם, 3 עד 4 שעות.