סלט תפוחי אדמה דני
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? סלט תפוחי אדמה דני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 223 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך צמרות בצל ירוק, נוזל צלפים מצנצנת, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה דני, סלט תפוחי אדמה דני של אמא, ו מרק תפוחי אדמה דני (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 15 דקות.
מסננים תפוחי אדמה; מגניב 30 דקות. לקלף תפוחי אדמה, אם תרצה; לחתוך לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מוסיפים עירית, פטרוזיליה וצלפים.
מערבבים חומץ, נוזל צלפים, וחרדל בקערה קטנה.
להקציף בשמן. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
יוצקים רוטב על תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות. סלט העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מבחן במטבח עצה: לבחור תפוחי אדמה כי הם כולם בערך באותו גודל כדי להבטיח אפילו בישול.