סלט תפוחי אדמה ובייקון
סלט תפוחי אדמה ובייקון נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 302 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בייקון, סלרי, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון + בייקון-ויניגרט Dijon, סלט תפוחי אדמה עם בייקון, ו סלט תפוחי אדמה אדום עם בייקון.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים כ 20 דקות, או עד מכרז.
בינתיים, מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. לכסות, ולתת ביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, ומניח בקערה של מים קרים להתקרר.
מקלפים את הביצים, ומניחים 3 מהן לקערה גדולה. שמור את השאר לאחר כך. מועכים את הביצים בקערה במזלג. מערבבים את החרדל, מיונז, סלרי, מלח ופלפל. תניח בצד.
מבשלים פרוסות בייקון במיקרוגל במשך כ 4 דקות, עד פריך, או מטגנים במחבת מעל חום בינוני גבוה. קראמבל 2 של פרוסות בייקון לתערובת המיונז. שמור את השאר לקישוט.
לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה, ומערבבים לתוך הקערה עד מצופה באופן שווה. חותכים את 2 הביצים שנותרו, ומניחים על גבי הסלט. פירורים את הבייקון שנותר על הביצים, ואז מפזרים פטרוזיליה מעל.