קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט תפוחי אדמה וביצים

סלט תפוחי אדמה וביצים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו סלט תפוחי אדמה וביצים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 374 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו חומץ סיידר, פטרוזיליה עלים שטוחים, רוטב חם ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 56%. מתכונים דומים: סלט מקרוני ביצה, סלט תפוחי אדמה מתובל, ו סלט תפוחי אדמה ביצה.

הוראות

1
בסיר בינוני מוסיפים את הביצים ומכסים במים. מביאים לרתיחה מלאה על אש בינונית, ואז מכסים את הסיר ומכבים את האש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תנו לביצים לעמוד 10 דקות. שוטפים מתחת למים קרים, ואז מגלגלים וסדקים את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
שים את הביצים במים קרים כמה דקות כדי לשחרר את הקליפות. מקלפים וקוצצים את הביצים ומכניסים אותם לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול ומכסים במים. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה על אש בינונית וממליחים את המים. מבשלים עד שהם רכים, בערך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מחממים את ציר העוף בסיר קטן על אש נמוכה בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים את תפוחי האדמה, מכניסים אותם לקערת הגשה ומכבים אותם בציר כשהם חמים מאוד. מגררים את הבצל על תפוחי האדמה. מערבבים פנימה את פלפל הצ ' ילי, הסלרי, הפפריקה, הפטרוזיליה והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בקערה קטנה מקציפים יחד את החומץ, החרדל, ווסטרשייר, הרוטב החם והשמן.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את הביצים לסלט תפוחי האדמה ויוצקים פנימה את הרוטב. לזרוק לשלב ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל