סלט תפוחי אדמה וביצים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו סלט תפוחי אדמה וביצים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 374 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו חומץ סיידר, פטרוזיליה עלים שטוחים, רוטב חם ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 56%. מתכונים דומים: סלט מקרוני ביצה, סלט תפוחי אדמה מתובל, ו סלט תפוחי אדמה ביצה.
הוראות
בסיר בינוני מוסיפים את הביצים ומכסים במים. מביאים לרתיחה מלאה על אש בינונית, ואז מכסים את הסיר ומכבים את האש.
תנו לביצים לעמוד 10 דקות. שוטפים מתחת למים קרים, ואז מגלגלים וסדקים את הקליפות.
שים את הביצים במים קרים כמה דקות כדי לשחרר את הקליפות. מקלפים וקוצצים את הביצים ומכניסים אותם לקערה קטנה.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול ומכסים במים. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה על אש בינונית וממליחים את המים. מבשלים עד שהם רכים, בערך 12 עד 15 דקות.
מחממים את ציר העוף בסיר קטן על אש נמוכה בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים.
מסננים את תפוחי האדמה, מכניסים אותם לקערת הגשה ומכבים אותם בציר כשהם חמים מאוד. מגררים את הבצל על תפוחי האדמה. מערבבים פנימה את פלפל הצ ' ילי, הסלרי, הפפריקה, הפטרוזיליה והמלח והפלפל, לפי הטעם.
בקערה קטנה מקציפים יחד את החומץ, החרדל, ווסטרשייר, הרוטב החם והשמן.
מוסיפים את הביצים לסלט תפוחי האדמה ויוצקים פנימה את הרוטב. לזרוק לשלב ולהגיש.