סלט תפוחי אדמה וסלט חזיר בסגנון גרמני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה בסגנון גרמני וסלט חזיר. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 382 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פלפל, סלרי, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני, סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני עם בשר חזיר, ו סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני.
הוראות
תפוחי אדמה קיטור באוניית ירקות להגדיר מעל 1 אינץ ' של מים רותחים בסיר 4-5 ליטר רחב, מכוסה, עד רך כאשר פירסינג עם סכין חיתוך, 20-25 דקות.
בינתיים, לבשל אספרגוס בסיר 4-5 ליטר רחב של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק מכרז, כ 3 דקות.
להעביר אספרגוס עם מלקחיים לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז יבש לטפוח.
חותכים את טיפים מילואים, ואז לחתוך גבעולים לחתיכות 1 אינץ'.
הוסף טיפים וגבעולים לקערה גדולה.
מבשלים בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך, על 8 דקות.
העברה עם כף מחורצת מגבות נייר לניקוז, הזמנת טפטוף בייקון במחבת.
לאחר תפוחי אדמה התקררו כדי חם, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מוסיפים לקערה עם אספרגוס, יחד עם בייקון, בשר חזיר, סלרי, בצל, פטרוזיליה וחמוצים.
להחזיר מחבת עם טפטוף בייקון לחום גבוה למדי.
מוסיפים שמן, ואז מקציפים בחומץ, סוכר, חרדל, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 30 שניות. מיד לשפוך רוטב חם על סלט תפוחי אדמה לזרוק מעיל.