סלט תפוחי אדמה חם
סלט תפוחי אדמה חם יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון שלם 30 יש 812 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פימיאנטו-זיתים ממולאים, בצל, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: סלט עוף חם, מרק חם וחמוץ, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר.
הוראות
להקפיא גבינה 45 דקות עד 1 שעה. בינתיים, לבשל תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות 25 עד 30 דקות או עד מכרז; לנקז להתקרר לחלוטין.
לקלף תפוחי אדמה, ולחתוך לקוביות 1 אינץ'. גבינה קפואה מגוררת, באמצעות חורים גדולים של פומפיה.
מקציפים יחד מיונז וחצי בקערה גדולה. מערבבים בצל, זיתים, תפוחי אדמה וגבינה עד מעורבב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. כפית לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ מצופה ספריי בישול. למעלה עם חתיכות בייקון.
אופים ב 325 במשך 55 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור כדי לצלות, ו לצלות 5 דקות או עד בייקון הוא פריך.