קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות11
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה חמוצים לחם וחמאה

סלט תפוחי אדמה חמוצים לחם וחמאה
סלט תפוחי אדמה חמוץ לחם וחמאה עשוי להיות רק תוספת המנה אתה מחפש. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לך מלח ופלפל, חומץ סיידר, מיונז רגיל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתובלן לחם וחמוצים חמוצים בתוספת תוצרת בית מלפפון חמוץ עגול, עגבניות ירוקות מטוגנות עם לחם וחמאה חמוצים Rémoulade, ו סלט תפוחי אדמה וחמוצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 6-8 ליטר, לשלב תפוחי אדמה ומים 3 ליטרים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לנקז היטב ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי לגעת, 15 עד 25 דקות.
3
בינתיים, בקערה קטנה, להשרות זרעי חרדל בערך 1/2 כוס מים חמים עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
ניקוז.
5
בקערה גדולה, מערבבים זרעי חרדל, חמוצים קצוצים, מיץ חמוצים, מיונז וחומץ. לקלף תפוחי אדמה חמים, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ', ושחרר לתוך ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
מלפפון חמוץ מיץמלפפון חמוץ מיץ
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים פלפלים; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
7
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 15 דקות.
8
מוסיפים 1/2 כוס פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
9
לגרד לתוך קערת הגשה ומפזרים פטרוזיליה הנותרים (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון