סלט תפוחי אדמה טעים לאפות
לאפות סלט תפוחי אדמה טעים נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 600 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 71 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בייקון, בצל, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 83%. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה טעים לאפות, סלט תפוחי האדמה הטעים של אמנדה, ו בריא וטעים: סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה ולבנה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). חמאה או גריז אחד 8x16 אינץ צלחת אפייה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מוסיפים בצל, פטריות, מלח ופלפל. מבשלים עד בצל ופטריות רכים.
פורסים תפוחי אדמה ומניחים שכבה דקה בתבנית האפייה. בצע עם שכבה של תערובת בייקון לחזור על שכבות עד כל החומרים משמשים.
יוצקים שמנת וחלב על שכבות; מפזרים גבינה מגוררת.
אופים במשך כ 35 דקות, או עד שמנת וחלב יש כמעט מופחת לחלוטין.