סלט תפוחי אדמה טרגון
סלט תפוחי אדמה טרגון יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגישה 6 . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מיץ לימון, חומץ יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה טרגון, סלט תפוחי אדמה אדום עם שמיר ו טרגון, ו סלט תפוחי אדמה טרגון בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות אותם.
מוסיפים 1 כף מלח, מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 15 עד 30 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה, רק עד רך כאשר פירסינג עם סכין או שיפוד קטן.
מסננים במסננת. שים מגבת מטבח על המסננת ולאפשר לתפוחי האדמה קיטור במשך 10 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את תפוחי האדמה לחתוך 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים את תפוחי האדמה בקערת ערבוב.
בינתיים, לשלב את המיונז, מיץ לימון, חומץ, 2 כפיות מלח, והפלפל. בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים, לשפוך את הרוטב על תפוחי האדמה לזרוק היטב.
מוסיף את הבצל הירוק, בצל אדום, טרגון, ושמיר ולזרוק בעדינות. אפשר לסלט
לשבת לפחות 30 דקות לטעמים להתפתח.
מפזרים מלח ומגישים בטמפרטורת החדר.